GangLioN komt naar Nederland!

Na even wachten is het hoge woord eruit: de vrouwelijke rockband GangLioN komt naar Nederland! Donderdag 2 april zullen de meiden gaan optreden in de Patronaat in Haarlem. De vrouwelijke rockband speelt trouwens niet alleen in Haarlem, maar een dag later – op Goede Vrijdag – in De Pul in Uden!

ganglion

Kaartjes voor de show in Patronaat kosten €11,- exlusief €1,50 servicekosten in de voorverkoop. De deuren openen om 20.00 uur en om 20.30 gaan twee supportbands optreden, namelijk Lesoir en Sway, met daarna GangLion. Kaartjes in de voorverkoop voor de show in De Pul kosten €5,- exclusief servicekosten en aan de kassa €7,50. De zaal gaat om 19.30 uur open en het concert gaat om 20.30 uur van start! Een prima concert voor Pasen!

De concerten in Haarlem en Uden zijn onderdeel van de GANGLION “Etoile TOUR” LIVE IN EUROPE die in maart van start gaat. Vorige week werd de eerste tourdata bekend gemaakt. 

Volgens de Patronaat heeft de band een emotionele rock sound met een vleugje Lostprophets, NIN, Slipknot en Michael Jackson. Hieronder een livevideo van de band om de smaak te pakken te krijgen.

Bron: Patronaat, De Pul

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?