Tweede Geisha Ladies Night in Museum Volkenkunde

De eerste Geisha Ladies Night in Museum Volkenkunde was zo’n succes dat er een tweede Geisha Ladies Night komt! De tweede editie valt op zaterdag 28 maart. Het museum organiseert vaker Ladies Nights en deze tweede Geisha Ladies Night hangt samen met de tentoonstelling Geisha die momenteel te zien is in Museum Volkenkunde.

GEISHA_Rijksmuseum Volkenkunde Leiden_10 okt 2014 tm 6 apr 2015_

Tijdens deze avond zullen er diverse demonstraties te zien zijn, zoals theeceremonie en sushi maken. Daarnaast kan je meedoen aan manga-tekenen, stepmpels maken, origami en temariballen. En niet te missen en zeer bijpassend bij zo’n Geisha Ladies Night, er zal een Kimono show zijn.

De exacte programmering staat 1 maart online, in februari zal de kaartverkoop van start gaan. Hiervoor is het advies om Twitter en Facebook van het museum in de gaten te houden. En zoals de titel al zegt, deze avond is alleen voor vrouwen bestemd!

De Ladies Night begint van 18.30 tot 22.00 uur, de deuren openen om 18.00 uur en de eerste workshops starten om 18.30 uur.

Museum Volkenkunde is te vinden aan de Steenstraat 1 en is op vijf minuten loopafstand van station Leiden Centraal Station.

Bron: Museum Volkenkunde

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?