DIR EN GREY naar de Effenaar

Het is inmiddels geen nieuws meer, maar we moeten het toch nog even berichten: DIR EN GREY komt deze mei naar Europa en heeft een Nederlandse datum op de planning staan!

direngrey_arche

De metalband heeft net het negende studioalbum ARCHE uitgebracht en dat was reden genoeg om naar Europa te gaan. De laatste keer dat de band optrad in Nederland, was in 2011 in Utrecht.

Woensdag 27 mei komt DIR EN GREY in de grote zaal van De Effenaar spelen in Eindhoven, even wat anders dan Amsterdam of Utrecht! De kaartverkoop van dit concert is vandaag van start gegaan! Entreeprijs is €20,- exlusief servicekosten. De zaal gaat om 19.30 uur open en om 20.15 start een supportband met daarna de knaller van de avond; DIR EN GREY.

Andere bevestigde tourdata zijn:

Donderdag 21 mei: FZW – Dortmund, Duitsland
Zaterdag 23 mei: O2 Academy Islington – Londen, Verenigd Koninkrijk
Zondag 24 mei: O2 Academy Islington – Londen, Verenigd Koninkrijk
Dinsdag 26 mei: Le Bataclan – Parijs, Frankrijk

Of er meer Nederlandse data komen is onbekend, ook is nog niet duidelijk of het bij deze tourdata blijft.

Bron: Effenaar, DIR EN GREY

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?