CinemAsia presenteert nogmaals The God of Ramen

Wegens het grote succes van de vertoningen van The God of Ramen tijdens CinemAsia Film Festival 2014 en de Quarterly Screening op 15 januari, vertoont CinemAsia nogmaals de publiekswinaar van 2014. De film is van regisseur Takashi Innami.

CinemAsia presenteert: The God of Ramen

De filmvertoning zal plaatsvinden op zondag 8 maart in Kriterion in Amsterdam. De film zal om 17.00 uur van start gaan. Reserveren en ticketverkoop zal via Kriterion gaan en kan alleen telefonisch: 020 623 17 08.

Niet voor niets wordt Kazuo Yamagishi de ‘god van de ramen’ genoemd want hij is het die in 1955 de Tsukemen-ramen, een nu legendarische variant op het geliefde Japanse noedelgerecht creëerde. Klanten zijn bereid uren te wachten om dit heerlijke gerecht geserveerd te krijgen en om een glimp op te vangen van de altijd glimlachende chef. Deze film vertelt Yamagishi’s verhaal – niet alleen van het culinaire succes, maar ook van de pijn die achter de glimlach verborgen gaat. De film is Engels ondertiteld.

Bron: CinemAsia

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?