J-Music Lecture door AVO op Tomocon 2015

Het Tomocon programma staat online. En vanaf 16.00 tot 17.00 uur kun je een lecture volgen van mij over Japanse muziek.

Foto: Miyako Studio
Foto: Miyako Studio

Wat mag je verwachten tijdens deze lezing?

Gezien Japanse muziek nogal een breed thema is heb ik gekozen om kort de diverse genres toe te lichten, eventuele trends, maar ook te praten over de concertwereld in Nederland zelf. Want voor diegene die AVO Blog al even volgen zijn er wel degelijk veel concerten van Japanse artiesten en bands in Nederland! En hierover heb ik natuurlijk meer kennis dan over de muziek die uit Japan komt, gezien ik mij bezig hou met de organisatie van diverse concerten van Japanse artiesten en bands! Ik ben niet voor niets gevraagd om een lezing te geven over Japanse muziek! Daarnaast zal ik een aantal van mijn persoonlijke favorieten kenbaar maken, door deze te laten horen en zien. Ik neem dus mijn laptop mee met geluidsboxen, zodat het zeker geen saaie lezing gaat worden!

Het is voor het eerst dat ik zo’n lezing zal geven, dus voor mij gaat het zeer spannend zijn! Maar ik vind het ontzettend tof dat Tomocon mij heeft uitgenodigd om zo’n lezing te geven aan een publiek die misschien niet allemaal even bekend is met de muziek uit het Land van de Rijzende Zon.

Wie weet tot op Tomocon!

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?