VIP upgrade voor MUCC’s Europese tour 2015

MUCC gaat in mei op Europese tour – genaamd F#CK THE PAST F#CK THE FUTURE – de normale kaartjes voor deze shows zijn te koop, maar vanaf heden is het ook mogelijk om voor deze shows VIP upgrades te kopen.

mucc_vipupgrade
Zo’n VIP upgrade geeft je vervroegd toegang inclusief de luxe om de merch stand te bezoeken, een gelamineerd VIP kaartje als collecters item, een gesigneerde poster, exclusieve foto flyer, een meet & greet na de show en een mogelijkheid om met de band op de foto te gaan. Neem je mobiele telefoon mee voor dit laatstgenoemde! Zo’n upgrade gaat €50,- kosten exclusief servicekosten.

De gelimiteerde VIP upgrade zijn verkrijgbaar voor de shows in Londen (maandag 18 mei), Parijs (dinsdag 19 en woensdag 20 mei), Essen (vrijdag 22 en zaterdag 23 mei), Berlijn (zondag 24 mei) en Krakau (dinsdag 26 mei).

En ook wel handig om te weten, de VIP upgrade is alleen geldig als je in het bezit bent van een regulier concertkaartje.

Bron: Twisted Talent via Neo Tokyo

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?