Zing mee in de Crossing Field karaoke wedstrijd!

Ken je de tekst van Crossing Fields van LiSA, dan wel de Engelse versie? Zo ja, dan ben je al op de helft om een mysterieuze prijs te winnen want AniPlex heeft namelijk van 18 maart 2015 tot 30 april 2015 een wedstrijd lopen waar vrijwel iedereen aan kan deelnemen. Kenners van Sword Art Online zullen dit nummer al herkend hebben aangezien dit de eerste opening was van deze anime. Ken je het nummer echter nog niet dan kan je alsnog deelnemen maar het kan handig zijn om het voorbeeld filmpje voor de contest in dat geval een aantal malen goed te beluisteren.

Om mee te doen heb je het instrumentale nummer nodig. Deze is te vinden op de Crossing Field single van LiSA welke zowel fysiek als digitaal, op bijvoorbeeld iTunes, te krijgen is. Wanneer je een filmpje hebt opgenomen en je tevreden bent dan kan je deze op één van de bekende video platformen uploaden, denk aan YouTube, Vimeo etc. Het word afgeraden het direct op Facebook te uploaden omdat deze dan mogelijk automatisch offline word gehaald in verband met copyright schending. Vergeet de video niet te delen op de Facebook pagina want hieruit maken ze een selectie om te bepalen wie er wint.

Het is nog onbekend wat de prijs gaat zijn maar er word gesproken over een exclusief cadeau van LiSA! Het is al wel bekend dat er geduchte concurrentie aanwezig is. Volgens velen is een YouTuber met de naam AmaLee een grote kanshebber om met de prijs naar huis te gaan met haar versie van dit nummer.

Besluit je ondanks de sterke concurrentie toch mee te doen dan willen wij uiteraard het eind resultaat ook graag zien en horen, laat dus een link achter waar we jou versie van Crossing Field kunnen luisteren. Mocht je winnen willen we uiteraard ook graag van je horen wat deze mysterieuze prijs nou eigenlijk is!

Bron: Crunchyroll

Cypher

Moderator op het forum van het anime en manga subforum. Interesses liggen in Japanse cultuur, mythologie. Maar ook in zowel technologie en psychologie. Ben ook te vinden op Twitter @0_Cypher.

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?