HIZAKI naar DoKomi 2015 voor fanmeetings

Aan het einde van deze maand zal HIZAKI optreden in Duitsland en Frankrijk. Maar om extra kansen te geven voor de fans, is het mogelijk om de gitarist van Jupiter te ontmoeten tijdens fanmeetings en een theefeestje (hierover wordt later nog iets bekend gemaakt).

De fanmeetings zullen plaatsvinden op DoKomi in Düsseldorf op zaterdag 23 en zondag 24 mei. Op maandag 25 mei zal HIZAKI een optreden geven in Keulen. Nu liggen Düsseldorf en Keulen niet zo ver van elkaar vandaan, dus is het misschien ook voor de Nederlandse en Belgische fans interessant om te gaan!

hizaki_fanmeetings

Tijdens zo’n fanmeeting krijg je een handtekening en een foto (die je maakt met je smartphone or een simpele camera. Spiegelreflex is niet welkom) met HIZAKI. De fanmeetings vinden plaats op 23 mei van 15.00 tot 17.00 uur in Sporthalle en zondag 24 mei van 15.30 tot 17.00 uur in de Sporthalle.

Om mee te kunnen doen aan zo’n fanmeeting moet je naar de 33 Degrees stand gaan en aangeven dat je naar de fanmeeting wil gaan. Dan moet je €20,- aan merchandise kopen, daarbij is het verplicht om een speciale poster (ter waarde van €8,-) te kopen die ontworpen is voor de signeersessie. Daarna ontvang je een ticket voor de fanmeeting (1 ticket voor 1 persoon en 1 sessie) die je zal inleveren bij de fanmeeting en toegang geeft.

Daarnaast is het mogelijk om mee te doen aan een cheki fotosessie met HIZAKI. Op zaterdag 23 mei van 17.30 en 18.00 uur en zondag 24 mei van 12.00 tot 12.30 uur is het mogelijk om bij de 33 Degrees stand een cheki foto te maken. De precieze prijs voor een cheki is nog niet bekend.

Bij de 33 Degrees stand is het mogelijk om merchandise te kopen van diverse Japanse band, voornamelijk van Jupiter. Ook is het mogelijk om een entreeticket te kopen van de shows van HIZAKI op maandag 25 mei in Keulen en vrijdag 29 mei in Eragny. Ook zijn er tickets verkrijgbaar voor het evenement die tijdens Japan Tag zal plaatsvinden, maar hierover schrijf ik op een later moment als ik meer informatie heb.

Bron: 33 Degrees

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?