Deelnemers gezocht voor taaluitwisseling Shabe/Chatten

Zaterdag 23 mei vindt een taalwisseling plaats onder de naam Shabe/Chatten, deze is georganiseerd door Japan Cultural Exchange (JCE) in samenwerking met Katern:Japan. De taalwisseling vindt plaats in ’t Japans Cultureel Centrum in Amsterdam.

shabechatten23mei

Voor Nederlanders die hun Japans willen oefenen en Japanners die hun Nederlands willen oefenen, is dit een evenement waarbij je op een ontspannen manier met elkaar kunt converseren in elkaars taal. Dat is goed nieuws voor iedereen die geen tijd heeft om naar een cursus te gaan, maar wel graag vaker Japans of Nederlands wil oefenen.

Binnen een vastgestelde korte tijd zullen de gesprekspartners rouleren. Met elke gesprekspartner kun je een leuke conversatie aangaan in het Japans en Nederlands aan de hand van een onderwerp dat telkens wordt voorgelegd.

De inhoud is eenvoudig, dus ook al kun je je alleen maar op beginnersniveau uitdrukken, dan is dat voldoende. Je gesprekspartner spreekt zijn/haar moedertaal, dus ook gevorderden zijn zeer welkom. Wie weet vind je hier wel vrienden die goed bij je passen. Aan het einde van dit evenement is er ook tijd om vrijuit te converseren onder het genot van een kop thee.

Shabe/Chatten begint om 14.30 tot 16.00 uur. Deelname is €10,- en om rekening te houden met het aantal deelnemers is inschrijving vooral verplicht. ’t Japans Cultureel Centrum is te vinden aan de Nieuwezijds Voorburgwal 177.

Bron: JCE

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?