KK NULL en Kawabata Makoto samen op Europese tour 2015

KK NULL van ZENI GEVA slaat de handen ineen met Kawabata Makoto van Acid Mothers Temple voor een Europese tour. In november 2014 had dit tweetal de eerste tour door Japan en kreeg enthousiaste feedback van het publiek. Voor hun de reden om door Europa te touren.

kknullkawabata2015

De muziek die dit duo maakt is een unieke mix van techno, electronica, drum’n’bass, noise, psychedelic en kraut-rock. Volgens de band: “Iemand omschreef dit als ‘Pink Floyd ontmoet Throbbing Gristle'”. KK NULL doet het zangwerk en computerwerk, Makoto het gitaarwerk.

In november 2014 nam het tweetal de liveshow in Tokuzo in Nagoya op en dit werd het album Psychetronic!, deze werd in maart uitgebracht door de label Noisoke.

Tijdens de show in Nederland, op donderdag 28 mei, zal er support zijn van John Ewband en Hyde-Park. Om binnen te komen ben je €7,- kwijt. De deuren openen om 20.30 uur.
Ook tijdens de show in België, op vrijdag 29 mei, is er support; Jealousy Mountain Duo uit Duitsland en Bruital Orgasme. De deuren openen om 20.00 uur en je bent €8,- kwijt voor deze show.

Bron: KK NULL via Acid Mothers Temple

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

2 gedachten over “KK NULL en Kawabata Makoto samen op Europese tour 2015

 • 19 mei, 2015 om 23:42
  Permalink

  Oh, Fran? Ik ben dan vrij, zullen we gaan?

  Reactie
  • 20 mei, 2015 om 15:10
   Permalink

   Het is wel één dag naar Dir en Grey (waar ik nog steeds over twijfel) en ik moet de volgende dag gewoon werken. Maar het is niet onmogelijk. xDD

   Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?