Europese tour voor club jazzband SOIL&“PIMP”SESSIONS

De club jazzband SOIL&“PIMP”SESSIONS zal deze maand van start gaan met een Europese tour. De band zal maar liefst twee maal te zien zijn in Nederland! Helaas staat België niet in het rijtje maar zullen zij wel optreden in Duitsland, Engeland, Schotland en Frankrijk.

©2014 JVCKENWOOD Victor Entertainment Corp.

De tour zal van start gaan op donderdag 25 juni in Larz in Duitsland tijdens het Fushion Festival. SOIL&“PIMP”SESSIONS zal meerdere keren optreden op festivals tijdens deze tour. In Nederland zal de band optreden op dinsdag 30 juni in Amsterdam in de North Sea Jazz Club en op woensdag 1 juli in Rotterdam in Bird.

SOIL&“PIMP”SESSIONS bestaat al sinds 2001 en bestaat uit 6 leden, namelijk zanger Shacho, trompetist Tabu Zombie, Saxofonist Motoharu, toetsenist Josei, Akita Goldman als bassist en Midorin als drummer. De band is ontstaan uit de club scene van Tokio en oorspronkelijk maakten Shacho en Tabu Zombie live jam sessies in DJ sets. Toen de andere leden in de band kwamen is het DJ gedeelte eigenlijk geheel verdwenen en hierna vormden zij een club jazz band. De leden omschrijven hun eigen stijl als death jazz omdat het veel energieker is dan het gebruikelijke jazz. stilstaan is er dus niet bij bij deze mannen!

Op dinsdag 30 juni zal de band optreden om 21.00 uur in het Nort Sea Jazz Club in Amsterdam en een kaartje kost € 19,00. Mocht je nu een CJP pas hebben dan kost een ticket € 16,00 voor deze avond. Op woensdag 1 juli speelt de band in Bird in Rotterdam en een kaartje kost € 19,50 en met een CJP pas € 16,50.

bron: JVCKENWOOD Victor Entertainment Corp.

Chachamaru

Student op het Grafisch Lyceum. Houdt altijd wel van wat lol maken en staat open voor nieuwe uitdagingen, naast haar studie vind zij het erg leuk om te tekenen, ontwerpen, muziek te maken en houdt zich natuurlijk bezig met alles in en rond Japan. Gastblogger voor AVO blog.

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?