MIYAVI WE ARE THE OTHERS tour 2015 in Europa

Goed nieuws voor de fans van MIYAVI, de muzikant maakte namelijk bekend weer terug te komen naar Europa. Momenteel is hij bezig met de tour die de titel WE ARE THE OTHERS draagt en Europa wordt niet overgeslagen. De tour vindt plaats in september en oktober van dit jaar.

MIYAVI Tour 2015 "WE ARE THE OTHERS” EU leg

De muzikant slaat Nederland en België over, maar heeft in ieder geval een aantal data gepland staan die interessant kunnen zijn voor ons: zondag 27 september in Londen, woensdag 30 september in Keulen en vrijdag 2 oktober in Parijs. De kaartverkoop zal van start gaan op vrijdag 24 juni. Er is nog even tijd om wat geld bij elkaar te schrapen om een kaartje te bemachtigen voor een concert van deze geniale gitarist.

MIYAVI bracht 15 april een nieuw album uit onder de titel THE OTHERS. De laatste keer dat MIYAVI in Europa was voor een tour was in 2014 tijdens SLAP THE WORLD TOUR.

Bron: MIYAVI

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?