Kyoto Immersive: fototentoonstelling van Marije ter Weele in Studio Ayqido

Vrijdag 26 juni opent de fototentoonstelling Kyoto Immersive met foto’s van de Nederlandse fotografe Marije ter Weele. De locatie van deze tentoonstelling is Studio Ayqido in Utrecht.

KYOTO IMMERSIVE | Photo Exhibition

De tentoonstelling is het resultaat van een aantal maanden die ze mediterend heeft doorgebracht in een klooster in Kyoto. Één deel van het werk gaat over de aard en essentie van kleur. Een ander deel is een poging om een bepaald moment vast te leggen, alsof de tijd heeft stilgestaan. De fototentoonstelling is ook een eerbetoon aan de vaak genegeerde schoonheid om ons heen.

Marije ter Weele heeft een passie voor het onbekende. Haar dwangmatig verlangen om nieuwe landen en culturen te ontdekken nam haar mee naar Japan. Ze werd verliefd op de Japanse manier van leven en landschap. Door haar huidige werk is ze erin geslaagd om haar twee passies te combineren: fotografie en Japan.

De fototentoonstelling loopt tot en met vrijdag 31 juli 2015. De opening vindt plaats op vrijdag 26 juni van 18.00 tot 22.00 uur.

Studio Ayqido is een concept store aan Jansveld 39 in Utrecht en geopend op woensdag tot en met zaterdat van 11.00 tot 17.00 uur. En op zondag alleen tijdens evenementen.

Bron: Studio Ayqido

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?