B.A.G.G.E.R. Zomer Meet 2015 in Groningen

Boeren Anime Gilde Groningen En Regio (B.A.G.G.E.R.) heeft een Zomer Meet in de planning staan! De meet zal plaatsvinden op zaterdag 1 augustus in Activiteiten Centrum de Holm in Groningen. Deze locatie is te vinden midden in het centrum van Groningen en is een leuke gelegenheid om leden van B.A.G.G.E.R., maar ook andere noordelijke anime fans en cosplayers te ontmoeten!

bagger_zomermeet2015

Tijdens deze meet mag je zelf leuke spullen mee nemen zoals je cosplay, game consoles of bordspellen, B.A.G.G.E.R. heeft ervoor gezorgd dat er een Game Room (genaamd Tabi’s Magical Game Room) aanwezig zal zijn met een Nintendo 3DS streetpas tafel, Sega Saturn met Parodius en Puyo Puyo Sun, Super Famicon met Panel De Pon en Super Bomberman 3, Nintendo Wii met Super Smash Brothers Brawl, XBOX 360 met Mishihimesama Futari, Nintendo Gamecube met The Legend Of Zelda: Four Swords Adventure en een mogelijkheid om (in overleg) je eigen game(console en/of tv) mee te nemen. Daarnaast is er een Craft hoek, waarbij je diverse workshops kunt volgen; tekenen, kumihimo, Fimo klei. Ook is er een anime hoek waarbij je de nieuwste anime kunt kijken op een beamer. Verder is cosplay zeer welkom tijdens de Zomer Meet.

De entreeprijs voor bezoekers is €5,- en is inclusief snacks en drinken! Mocht je lid zijn van B.A.G.G.E.R. (dit kun je worden via deze pagina), dan kun je gratis naar binnen. De B.A.G.G.E.R. Zomer Meet vindt plaats van 13.00 tot 22.00 uur. Activiteiten Centrum de Holm is te vinden aan de Folkingestraat 9B in Groningen.

Bron: B.A.G.G.E.R.

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Eén gedachte over “B.A.G.G.E.R. Zomer Meet 2015 in Groningen

  • 15 juli, 2015 om 18:57
    Permalink

    Ik zit te twijfelen. 1 augustus ben ik wel vrij als goed is. Ben echter niet meer zo van de games en het klinkt alsof daar wel een erg grote focus op ligt momenteel. Als ik zou gaan zou ik denk ik niet willen gaan zonder minstens één bekende daar, dan weet je in elk geval zeker dat je het gezellig hebt ook al valt het tegen.

    Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?