OshareCon komt met Pre-Party: Shibuya vs. Harajuku

Inmiddels is bekend dat OshareCon een tweede editie krijgt, de organisatie heeft ook een Pre-Party op de planning staan! Een prima gelegenheid om in de stemming te komen voor OshareCon 2016!

De Pre-Party heeft als thema Shibuya vs. Harajuku en vindt plaats op zaterdag 30 januari 2016 in De Speler in Utrecht.

osharecon-preparty

Verwacht natuurlijk muziek (J-Pop, J-Core, Anime tunes) , eten en drinken, maar ook optredens in Tokyo club style. Tijdens deze Pre-Party is het natuurlijk leuk als je je kleedt in je favoriete Japanse modestijl. Dress to impress!

het evenement start om 17.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Kaartjes in de voorverkoop kosten €7,50. Ook is het mogelijk om een OshareCon Combo Ticket te kopen. Deze ticket kost €20,- en geeft je ook toegang tot de 2016-editie van OshareCon! De Speler is te vinden aan de Thorbeckelaan 18B in Utrecht.

Bron: OshareCon

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?