23ste editie Holland Koi Show

Op 14, 15 en 16 augustus vindt de 23ste editie van Holland Koi Show plaats in Kasteeltuinen Arcen. Voor diegene met een grote interesse in koi, is dit de perfecte gelegenheid om te bezoeken. Holland Koi Show is de grootste koi-evenement ter wereld, elk jaar georganiseerd door Nishikigoi Vereniging Nederland!

hollandkoishow_2015Op dit koi-evenement laten hobbyisten en handelaren uit binnen- en buitenland hun koi tentoonstellen aan het grote publiek. Het evenement vindt plaats in de Kasteeltuinen in Arcen in Noord Limburg.

Spectaculaire vissen en de meest geavanceerde technieken op vijvergebied zijn gedurende de Holland Koi Show te bewonderen. Japan is vanzelfsprekend de bakermat van de koi.

Er worden ook workshops en demonstraties gegeven met betrekking tot het houden en behandelen van koi. Daarnaast zal Dadadadan Tenko een optreden geven tijdens dit evenement! Naast de Holland Koi Show is het mogelijk om, zonder bijbetaling, de Kasteeltuinen te bewoneren. Daar zijn diverse vijverpartijen te vinden, waaronder ook een koivijver.

Entreeprijzen zijn voor volwassenen € 15,00, kinderen tot en met 17 jaar zijn gratis, mits onder begeleiding van een betalende volwassene. Mocht je meerdere dagen de Holland Koi Show willen bezoeken, dan is het misschien goedkoper om een abonnement te kopen. Voor een volwassene is dat € 39,50. Parkeren kost € 5,00.

Bron: Holland Koi Show

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?