coldrain weer in Europa als support van Bullet for My Valentine

Het gaat goed met coldrain; de band maakte bekend met een nieuw album te gaan komen en op wereldtour te gaan. De heren in ieder geval weer mee als support voor Bullet for My Valentine, dit keer While She Sleeps ook mee, tijdens het Europese deel van de Venom tour.

bfmv_coldrain2015

Dit betekent dat coldrain in Nederland en België gaat optreden in november! Dinsdag 17 november treden de bands op in TivoliVredenburg in Utrecht, een dag later in de Trix in Antwerpen.

De show in Nederland kost € 27,50 exclusief servicekosten. De zaal gaat om 19.00 uur open en de eerste band, coldrain, speelt om 20.00 uur. De show in Belgie kost € 25,00 in de voorverkoop exclusief servicekosten en € 28,00 aan de kassa. De zaal gaat hier ook open om 19.00 uur.

Bron: coldrain

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?