SPYAIR in 2016 naar Frankrijk voor een liveshow

De rock band SPYAIR heeft laten weten in 2016 te gaan optreden in Frankrijk. De precieze datum is zaterdag 26 maart 2016 en zal plaatsvinden in de Bataclan in Parijs.

spyair_parijs2016

Er zullen twee soorten kaartjes te koop zijn voor deze show, namelijk de reguliere en de VIP tickets. Deze zullen via FNAC en France Billet te koop zijn. Voor diegene die VIP tickets kopen zal er een extraatje zijn, door middel van een loting gaat bepaald worden wie het podium op mag tijdens een liedje dat speciaal ten gehore gebracht wordt voor de winnaar.

Naast het optreden volgend jaar zal IKE aanwezig zijn op Paris Manga op zaterdag 3 en zondag 4 oktober voor interviews, een praatje en meer. Hij zal op de Japan FM stage staan vanaf 14.00 uur.

SPYAIR is een melodieuze rockband gevormd in 2005, bestaande uit zanger SPYAIR IKE, guitarist UZ, Bassist MOMIKEN en drummer KENTA. Ze zijn bekend van de cover die ze maakten van de theme song voor tekenfilm Gintama.

De kaartverkoop gaat binnenkort van start.

Bron: Japan FM

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?