LADYBABY komt naar Duitsland voor Jap-Ro

Afgelopen weekend werd bekend dat LADYBABY naar Duitsland gaat voor een optreden op Jap-Ro, een evenement georganiseerd door Astan Magazin. Het optreden vindt plaats op zaterdag 5 december in podium Werkstatt in Keulen.

ladybaby-japro

De tweede band op deze Jap-Ro avond is ADAMS, dit duo maakt een wereldtour waarbij ook Nederland aangedaan wordt.

Kaartverkoop begint vandaag om 20.00 uur, de reguliere kaartjes in de voorverkoop zijn € 26,00 en voor een VIP-kaartje ben je € 50,00 kwijt. Mocht je een VIP-kaartje willen kopen, dan kan je vervroegd naar binnen, met de band op de foto, een kort praatje maken en een cadeautje geven. In totaal zijn er maar 50 VIP-kaartjes. De deuren gaan open (voor reguliere tickets) om 18.30, voor VIP is dat een uur eerder. De show begint om 19.30 uur.

LADYBABY is een nieuwe groep die de laatste weken veel aandacht heeft gekregen in de media. De groep bestaat uit 2 schattige meisjes en een man met een baard en een jurk, beter bekend als Ladybeard. Een Australische crossdresser, profworstelaar en heavy metal zanger in 1. Juist door deze combinatie is hij al een grote ster in Japan. Samen met Rie Kaneko (17) en Rei Kuromiya (14) vormen ze de pop metal band. De drie brachten een debuut single ‘Japan Bun’ uit in juli dit jaar en haalde in drie dagen miljoenen hits.

Bron: LADYBABY, Astan Magazin

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?