MOSHI MOSHI NIPPON FESTIVAL 2015 in Londen met Kyary Pamyu Pamyu

Moshi Moshi Nippon viert het 10-jarig bestaan goed, want naast een festival in Parijs staat er ook een concert gepland van Kyary Pamyu Pamyu in Londen!

kyarymoshimoshinippon2015
Kyary Pamyu Pamyu © 2015 ASOBISYSTEMS CO

Dit optreden is onderdeel van het MOSHI MOSHI NIPPON FESTIVAL 2015 World Tour en betekent voor de popzangeres dat ze voor de derde keer zal optreden in het Verenigd Koninkrijk! Het optreden vindt plaats in Roundhouse op zondag 11 oktober en naast het optreden zullen er diverse stands staan met Japanse producten.

Er zal een showcase zijn van Kyary Pamyu Pamyu’s kostuums, die ze gedragen heeft voor haar muziekvideo’s. Ook zal idol unit Musubizm aanwezig zijn om de fans te groeten. Verder zal er een speciale fotohokje zijn waar je met je favorite J-Pop artiesten op de foto kunt. Ook zal de karakter Gudedama aanwezig zijn. Natuurlijk is het mogelijk om merchandise van Kyary Pamyu Pamyu te kopen.

Kaartjes voor de show zijn £ 35,00 (ongeveer € 48,00) exclusief servicekosten voor een staan- of zitplaats. De deuren openen om 19.00 uur.

Kyary Pamyu Pamyu heeft kort geleden haar nieuwe single Crazy Party Night -Pumpkins Strike Back- uitgebracht, lekker in de stijl van Halloween.

Bron: Moshi Moshi Nippon

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?