Neko Neko Ni Maid café houdt eerste pop-up event

Neko Neko Ni Maid café zal op dinsdag 20 oktober voor het eerst een pop-up event houden, geheel in Halloween stijl.

De maids van Neko Neko Ni Maid café.
De maids van Neko Neko Ni Maid café.

Het Maid café heeft een speciaal menu samengesteld, bestaande uit lekkere gerechten, desserts en drankjes. Daarnaast zullen de maids een speciaal optreden geven, is het mogelijk om een praatje te houden met de maids, mee te gaan zingen met de karaoke en kun je meedoen met de Janken Pon toernooi: Goshujin-sama & ojou-sama vs de Neko Neko Ni Maids.

Het evenement bestaat uit drie sessies, waarvoor gereserveerd kunt worden. Deze sessies lopen van 14.00 tot 16.30 uur, 17.00 tot 19.30 uur en 19.30 tot 22.00 uur. Geef via de Facebookpagina van Neko Neko Ni Maid café aan met hoeveel mensen je komt, je gegevens zoals naam, telefoonnummer en welke sessie.

Het is mogelijk om in stijl te komen naar dit pop-up event; cosplay is welkom, maar grote props zijn niet toegestaan in verband met veiligheidsredenen.

Het pop-up event vindt plaats in Het Lyceum Rotterdam voor Kunst, Wetenschap en Ondernemen aan Beukelsdijk 91 in Rotterdam. Het gebouw is te herkennen aan de Klokkentoren, het rode gebouw en de stenen trapjes (de entree). Je kunt door de klapdeuren heen en daar zal een maid je opwachten om je te begeleiden naar het café.

Neko Neko Ni Maid café is een nieuwe maid cafe die al op verschillende evenementen heeft gestaan, zoals Anime 2015 en Abunai! 2015.

Bron: Neko Neko Ni Maid café, Facebookevenement

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?