Behind the Mask 2015: Circus Extravaganza

Er komt een tweede editie van Behind the Mask, dit keer heeft het als thema Circus Extravaganza. Het evenement vindt plaats op zondag 15 november in De Avenue in Breda.

behindthemask2015

Circus Extravaganza is een extravagant thema waar alle speciale substijlen binnen lolita in de schijnwerpers zullen staan. Van circus lolita tot ero lolita, van witch lolita tot guro lolita. Daarnaast zal er een dansworkshop zijn, een markt met standhouders die leuke lolita kleding en schattige spulletjes verkopen, lolita spelletjes, een loterij en Q&A’s. Onder andere Katie van Summer Tales Boutique zal een Q&A houden.

Behind the Mask 2015: Circus Extravaganza duurt van 13.00 tot 18.00 uur. Een kaartje kost € 29,95, de organisatie heeft aangegeven dat er nog maar een aantal kaartjes verkrijgbaar zijn. Tickets worden verkocht door middel van een e-mailsysteem, meer informatie staat op deze pagina. Met de ticket krijg je toegang tot het evenement, kun je meedoen aan de dansworkshop, krijg je twee consumptiemunten, diverse hapjes en een broodbuffet. Daarnaast krijg je een kaartje voor de loterij.

De vorige editie van Behind the Mask was in mei 2014 en was een succes. De organisatie achter Behind the Mask bestaan uit vijf enthousiaste lolita’s die het leuk vinden om evenementen te organiseren. Het idee om Behind the Mask te organiseren ontstond in 2013, een speciaal evenement voor lolita’s, in combinatie met een gemaskerd bal.

Bron: Behind the Mask

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?