KU Leuven organiseert vijfde Japan Week

Net zoals de afgelopen jaren organiseert de Katholieke Universiteit van Leuven in samenwerking met haar zuster universiteit, Kansai University, een ‘Japan Week’. Dit jaar zal het voor de vijfde keer zijn en vindt het plaats van woensdag 4 tot en met vrijdag 6 november.

In deze Japan Week zullen er diverse activiteiten zijn, waaronder een aantal symposiums, 1 over de Haikai literatuur en westerse adaptaties, maar ook over de modernisering van Japan en de Belgische connectie (1830 – 1945), maar ook een Haiku workshop, poster presentaties door studenten van de Kansai University. Het volledige programma staat netjes onder elkaar in een PDF, deze is hier te vinden.

151104_kul

Alle evenementen zijn gratis te bezoeken en er wordt gehoopt op een groot publiek bestaande uit studenten, wetenschappers en mensen daarbuiten.

Bron: Japanologie KU Leuven

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?