Animere viert 2-jarig bestaan met feestje

De anime/manga speciaalzaak Animere in Almere bestaat twee jaar en dat gaat gevierd worden door middel van een feestje.

tni-tanOp zondag 29 november wordt Animere omgetoverd tot een feestlocatie met de maids van Cherry Pie Maid Cafe die lekkere hapjes en drankjes zullen serveren. Daarnaast zullen er diverse activiteiten zijn zoals spelletjes, karaoke, para para, Ichiban Kuji en de mogelijkheid om zelf snoep te maken. Maar er is ook een mogelijkheid om Japanse eten en drinken te kopen en te nuttigen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om tijdens het feestje, die duurt van 12.00 tot 21.00 uur, te shoppen. De winkel zit vol met anime en game hebbedingentjes, zoals figures, artbooks, doujins, manga, trading cards, knuffels en meer. Maar ook Japans eten en drinken, denk maar aan frisdranken, noodles, snacks en snoep.

Animere is te vinden in Almere, namelijk aan de Europalaan 824. Dat is zo’n vijf minuten lopen vanaf station Almere Poort.

Animere is de winkel van The New Image (TNI), zij importeren alles uit Japan en sinds 2008 is TNI op haast alle anime conventies in Nederland te vinden.

Bron: Animere

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?