Nieuwe Japan gerelateerde winkel opent in Nederland: Otaku Shoppu

In het weekend van 28 en 29 november gaat er een nieuwe winkel open in Nederland, gericht op de Japanse cultuur: Otaku Shoppu.

otakushoppu

Otaku Shoppu is geregeld te vinden op conventies in binnen- en buitenland, maar wilde daarnaast ook een vaste stek. Dit is Rotterdam geworden, aan de Frits Ruysstraat 22D.

Op beide dagen is de winkel geopend van 10.00 tot 19.00 uur. Zondag zijn er activiteiten er zal er een gratis loterij zijn. Daarnaast is er op beide dagen gratis hapjes en drankjes te verkrijgen. De activiteiten bestaan uit een competities om posters te kunnen winnen en een ‘guess the food’ competitie, waarin de deelnemer op de proef wordt gesteld om de nieuwste en leukste producten uit het assortiment van Otaku Shoppu te proeven. Hier zit een win element in, dus raad het meeste en win leuke prijzen. Meer informatie over beide dagen is te vinden in het Facebookevenement.

Bron: Otaku Shoppu

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?