KAMIJO’s speciale weekend in Parijs uitgesteld

Door de gebeurtenissen in Parijs en het feit dat de medewerkers van B7KLAN een geliefde vriend is verloren door de terroristische aanvallen is besloten dat de evenementen van KAMIJO, namelijk Special Encore -Last Live in Europe- en Royal Night op vrijdag 27 en zaterdag 28 november niet door zullen gaan.

kamijoDeze twee evenementen zullen in 2016 gaan plaatsvinden. B7KLAN heeft laten weten dat de data nog niet vaststaan, maar dat de evenementen zullen plaatsvinden eind augustus of in september van volgend jaar.

B7KLAN heeft laten weten dat ze het liever eerder in 2016 hadden willen plannen, maar gezien Pavillon Dauphine een renovatie zal ondergaan van februari tot augustus, is het lastig om in die periode een evenement, zoals gepland was op deze locatie, plaats te laten vinden.

KAMIJO had ook een show gepland staan in Brazilië. Om dezelfde reden is die show ook geannuleerd.

Mocht je kaartjes gekocht hebben voor het aanstaande weekend in Parijs, dan zijn ze nog steeds geldig. Daarnaast heeft B7KLAN laten weten dat ze het evenement beter willen maken, vooral omdat B7KLAN volgend jaar een jubileum heeft.

Bron: B7KLAN

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?