FACTS komt in 2016 met twee edities

De Vlaamse beurs FACTS komt in 2016 met twee edities, één in april en één – zoals we gewend zijn – in oktober. Dit gaat een vaste opzet worden voor FACTS.

facts2016

Afgelopen jaar vierde FACTS zijn 25ste editie en mocht meer dan 45.000 bezoekers verwelkomen. Gezien de bezoekersaantallen groeien, is besloten om een voorjaarseditie te plannen op 2 en 3 april in Flanders Expo in Gent.

De voorjaarseditie zal een oppervlakte hebben van 44.000 m², deze is groter dan hiervoor. Met de extra ruimte wil de organisatie meer comfort bieden aan de bezoekers en extra plaats creëren voor workshops, master classes en beleving. Meer ruimte betekent ook een grotere ruimte waar je je gespaarde centen kunt uitgeven aan limited edition action figures tot aan comics en meer.

Ook in de toekomst wil FACTS de plaats zijn waar fans verschijnen in hun favoriete outfit en deel kunnen nemen aan een Cosplay-wedstrijd van wereldniveau. Maar mag je op de voorjaarseditie een gaming zone verwachten. Ook mogen we weer diverse gasten van acteurs tot aan tekenaars verwachten op de voorjaarseditie van FACTS 2016.

Op 22 en 23 oktober zal de herfsteditie plaatsvinden van FACTS 2016, op dezelfde locatie.

Bron: FACTS

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?