Verslag: Otaku Shoppu Opening

Otaku Shoppu is vaak te vinden in de dealerroom op conventies, die van alles verkoopt voor de otaku! Op 28 November 2015 opende Otaku shoppu hun fysieke winkel voor het eerst. In het weekend vierden ze hun opening, deze winkel is bevestigd in de Frits Ruysstraat in Rotterdam. De winkel is goed te bereiken met de tram vanuit Rotterdam Centraal. Als je door deze straat loopt is de winkel niet te missen, je ziet meteen welke winkel Otaku Shoppu is . En het ziet er vrolijk uit!

Verslag: Otaku Shoppu Opening

De winkel zelf is niet heel erg groot, maar ze hebben genoeg ruimte voor hun merchandise en spullen. Ze verkopen bijna van alles. Ze hebben van alle soorten knuffels: Alpaca’s, Nintendo, Pokemon, Dragon Ball Z, andere anime knuffels, en schattige beesten knuffels zoals hamsters en konijntjes en noem maar op. Ook kun je er veel verschillende soorten Japanse snoep en drinken halen. In de andere hoek hebben ze vooral veel anime en manga figures. Wat ook leuk is dat ze surprise goodiebags verkopen! Ook is er veel bod aan cosplay accessoires (hoofdbanden, mutsen , etc) Verder zijn er nog meer dingen te koop.

Verslag: Otaku Shoppu OpeningVerslag: Otaku Shoppu Opening

Er kwamen veel mensen en cosplayers op af, dat het in de winkel wel erg vol was. Dit losten ze op door steeds een aantal mensen in de winkel te laten. Dit is een handige oplossing, maar het was wel erg koud buiten. Op de zondag waren er activiteiten waaronder 2 loterijen waar je tickets kon winnen voor allerlei evenementen!

Als je niet langer kan wachten om leuke spullen te kopen van Otaku Shoppu, moet je zeker naar hun fysieke winkel gaan. De opening van Otaku Shoppu was gezellig. Ze zijn ook van plan vaker activiteiten te geven in hun winkel dus om daar op te hoogte van te blijven, volg hun Facebookpagina.

Verslag: Otaku Shoppu Opening

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?