AKIRA’s exclusieve concert in Parijs afgelast

De vereniging Rouge Dentelle & Rose Ruban heeft bekend gemaakt dat AKIRA’s optreden en Tea Party, welke gepland stond op 20 en 21 februari, niet door zal gaan.

akira_parijs_2016

Door de gebeurtenissen in Parijs afgelopen 13 november en na vele mailwisselingen tussen de vereniging en AKIRA’s team is besloten om alles te annulieren. Ook al is de datum nog ver weg, het blijkt dat Japanse mensen op het moment bang zijn om naar Frankrijk te komen. Vooral als het gaat om liveshows. Daarbij wil de vereniging voorkomen dat men risico’s gaat nemen en tegen hun wil gaan naar AKIRA’s optreden en Tea Party.

De vereniging spijt het dat de fans van AKIRA momenteel geen mogelijkheid hebben om haar te ontmoeten. Onduidelijk is of er later in 2016 nogmaals geprobeerd wordt om deze exclusieve show en Tea Party in te plannen.

Diegene die tickets hebben gekocht hebben al een e-mail ontvangen en krijgen hun geld terug. Mocht je een fysiek kaartje hebben, dan moet je naar de winkel gaan waar je je kaartje hebt gekocht om geld terug te krijgen. Mochten er nog vragen zijn, dan is het mogelijk om een e-mail te sturen naar *protected email*.

Bron: Rouge Dentelle & Rose Ruban

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?