Christmas and Cosplay Event bij Special Edition

Mocht je na de kerstdagen geen genoeg krijgen van kerst, dan heb je mazzel. Op maandag 28 december zal er een Christmas and Cosplay Event (CCE) zijn bij de Special Edition in Dordrecht.

Photo by: François Rejeté
Photo by: François Rejeté

Het evenement zal een warm kerstevenement zijn geheel in het teken van anime, manga en Japan. Er wordt onder andere een Secret Santa georganiseerd, er zal een buffet zijn met Japanse gerechten en er zal een animefilm te zien zijn.

Voor de Secret Santa dien je je aan te melden voor donderdag 10 december. Dit kan via de Facebookpagina van Angelique de Leur. Hier geef je aan wat je graag wilt hebben, het budget voor een cadeautje is €10,00. Nadat het niet meer mogelijk is om aan te melden, worden de Secret Santa rollen verdeeld. Op maandag 28 december kun je je cadeautje met naam onder de kerstboom leggen. Secret Santa is trouwens geen verplicht onderdeel, je mag je ook alleen aanmelden voor het buffet.

Na de Secret Santa volgt het kerstbuffet. Het is belangrijk om je van te voren aan te melden hiervoor. Bij het buffet worden verse Japanse gerechten geserveerd. Er zal een variatie aan vlees, vis en tofugerechten zijn. Het buffet begint om 18.00 uur. Na het buffet zal er een animefilm te zien zijn met kerstthema.

Het evenement gaat om 17.00 uur van start. Wie wil komen moet zich inschrijven via het Facebookevenement of Angelique de Leur. Het buffet kost €20,00 per persoon en is inclusief drinken en dessert.

Special Edition was eerder al een webshop en vele malen te zien op diverse conventies en heeft begin dit jaar een fysieke winkel geopend. De winkel houdt regelmatig evenementen en staat het ook toe voor anderen om evenementen te organiseren. Special Edition is te vinden aan Spuiweg 50.

Bron: Facebookevenement

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?