Too Wild is op zoek naar modellen voor nieuw modemerk

Het Belgische muziekagentschap Too Wild is op zoek naar modellen voor een nieuw modemerk. Op zondag 24 januari 2016 zal er een fotoshoot gehouden worden in Brussel voor dit nieuwe merk, in dit geval zullen het t-shirt zijn, die daarna op het internet en flyers/posters gebruikt gaan worden ter promotie.

toowild

Too Wild is op zoek naar:

– 2 jongens tussen de 20 en 30 jaar oud, liefst met tatoeages/piercings (geen probleem als dit niet zo is)
– 2 meiden tussen de 20 en 30 jaar oud, liefst met tatoeages/piercings (geen probleem als dit niet zo is)

Er wordt niet gekeken naar lengte, gewicht en culturele afkomst. Too Wild werkt niet met professionele modellen en is ook niet op zoek naar fysieke perfectie. Er wordt gefocust op een unieke stijl, namelijk de jouwe. Alle afkomsten en stijlen zijn welkom.

Mocht je het leuk vinden om mee te maken hoe het is om model te zijn voor een dag, meld je je dan aan bij Too Wild.

Hoe doe je dat?
– Stuur een volledige foto van jezelf op (inclusief jouw persoonlijke stijl, zonder aanpassingen of filters. Make-up is geen probleem) naar moc.l1508844848iamg@1508844848ycneg1508844848a.dli1508844848woot1508844848 met als onderwerp: “Application photoshoot”.
– Vertel in je mailtje waar je vandaan komt en je leeftijd.
– Je moet op zondag 24 januari de gehele dag beschikbaar zijn en je hebt de mogelijkheid om naar Brussel te komen.
– Als je niet comfortabel ben met de rock/metal industrie, dan is het aan te raden om niet aan te melden. Too Wild zoekt namelijk open-minded mensen.

Mocht je geen auto hebben, dan kan de stafleden van Too Wild je oppikken vanaf het dichtsbijzijnde station waar de fotoshoot zal plaatsvinden. Hoe laat en waar deze fotoshoot zal plaatsvinden zal bekend worden als je geselecteerd bent. Het team van Too Wild bestaat merendeels uit meiden, waaronder de fotograaf.

Mocht je nog vragen hebben over de fotoshoot, dan kun je contact opnemen met Too Wild via e-mail of de Facebookpagina.

Bron: Too Wild

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?