Nieuwe data HOTEI Strangers Tour 2016

De Japanse rockgitarist HOTEI zou begin december een korte Europese tour doen met shows in Amsterdam, Parijs en Berlijn. Deze shows werden uitgesteld na de terreuraanslagen die afgelopen 13 november plaatsvonden in Parijs.

Inmiddels zijn er nieuwe data geprikt voor de shows. De tour start op maandag 8 februari 2016 in de Paradiso in Amsterdam. Een dag later treedt HOTEI op in Boule Noire in Parijs om twee dagen later, op donderdag 11 februari de Europese tour te eindigen in de Cassiopeia in Berlijn.

hotei-strangerstour2016

Kaartjes voor de show in Amsterdam kosten € 15,00 exlusief lidmaatschap a € 3,50 en servicekosten. De deuren in de Kleine zaal openen om 19.30 uur en de show gaat van start om 20.00 uur.

Had je al een kaartje in bezit voor de show(s) in december? Dan is dit kaartje gewoon geldig voor de nieuwe data. Mocht de nieuwe datum je niet uitkomen, dan kun je het kaartje inleveren bij Ticketmaster (of Paradiso) tot en met zondag 7 februari 2016. Meer informatie hierover vind je hier.

Tijdens deze shows gaat HOTEI zijn nieuwste album Strangers promoten.

Bron: HOTEI

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?