AVO Kalender 2016

Preview

Ook voor volgend jaar kan er weer genoten worden van een AVO Kalender. Dit is een project dat inmiddels al een aantal jaren gaande is op het forum. Het bereik is echter wat breder geworden met zaken als social media waar ook mensen hebben aangegeven een maand te willen maken. Het is dus een geweldige samenwerking tussen allemaal verschillende mensen die elk hun eigen draai eraan weten te geven. Het uiteindelijke resultaat is dat iedereen nu van de kalender mag genieten en uiteraard ook mag gebruiken.

Afgelopen jaar heb ik samen met Shizu de leiding genomen om het geheel in goede banen te leiden. Samen hebben wij ons best gedaan om alle mensen te motiveren en te zorgen dat de maanden tijdig ingeleverd werden. Maar het grootste deel van het werk is toch echt gedaan door de mensen die één of soms zelfs meerdere maanden gemaakt hebben, waaronder Shizu trouwens! Voor alle namen die mee gedaan hebben kan je de voorblad bekijken, welke je ook als afbeelding in dit bericht terug ziet.

Je kan de kalender hier downloaden. Laat ons weten wat jij ervan vind en of je hem gaat gebruiken! Houdt tevens AVO Forum en de social media in de gaten om te zien wat er in 2016 gaat gebeuren!

Cypher

Moderator op het forum van het anime en manga subforum. Interesses liggen in Japanse cultuur, mythologie. Maar ook in zowel technologie en psychologie. Ben ook te vinden op Twitter @0_Cypher.

3 gedachten over “AVO Kalender 2016

 • 3 januari, 2016 om 15:39
  Permalink

  Ik heb nog niet gezegd dat ik hem erg mooi vind!
  Heel leuk om te zien hoe creatief men geweest is met onze mascotte!

  Reactie
 • 22 augustus, 2016 om 12:07
  Permalink

  Ben er natuurlijk een beetje laat bij, maar super leuk zeg!

  Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?