Zien wij straks jouw manga gepubliceerd worden in Shonen Jump +?

Mocht je de komende dagen tijd over hebben en lijkt het je leuk om een manga te maken? Lees dan gauw verder!

shonenjumpplus-wedstrijd

De uitgever van Shonen Jump + heeft samen met de digitale distribiteur MediBang een amateur manga inzendingswedstrijd gestart. Diegene die uitgekozen worden zullen hun manga terugzien op de virtuele pagina’s van het magazine Shonen Jump +!

Mocht je nu net een perfect idee hebben voor een verhaal en kun je dat uittekenen in manga-stijl? Dan kan je het eigenlijk niet maken om niet mee te doen aan deze wedstrijd. Een prima kans voor iedereen die kan tekenen en het leuk vindt om een manga in elkaar te zetten. Iedereen is welkom om mee te doen, of je nu amateur of pro bent!

One shot series zijn welkom, het mag niet meer dan 50 pagina’s lang zijn en moet een compleet verhaal zijn. De pagina’s kunnen van links naar rechts, rechts van links of verticaal gerangschikt zijn.

Uiteindelijk zullen twee verhalen uitgekozen worden om gepubliceerd te worden. Je kunt een mooi geldbedrag winnen naast het feit dat jouw verhaal gepubliceerd wordt. De prijzen zijn als volgt: de grote prijs is ¥ 1 miljoen (Dat is ongeveer € 7.580,00), een publicatie in Shonen Jump+ en feedback. De tweede prijs wint ¥ 300.000 (Dat is ongeveer € 2.275,00), een publicatie in Shonen Jump+ en feedback. De derde prijs wint ¥ 100.000 (Dat is ongeveer € 7.58,00) en feedback.

Mocht je niet zo ver komen, dan is het misschien leuk om te weten dat jouw verhaal toch echt gelezen gaat worden door de jury die uiteindelijk ook feedback gaat geven. Dit moet uiteindelijk ook weer een motivatie geven om verder te gaan met het tekenen en maken van manga!

Wil je weten wie de concurrentie is of heb je gewoon interesse wat er al ingestuurd is? Op de website van MediBang staan alle kandidaten die mee willen dingen naar de prijs!

Inzenden kan tot en met 17 maart 2016! Meer informatie is te vinden op deze website.

Bron: MediBang via RocketNews24

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?