Winactie: Maak kans op kaartjes voor GamePitCon 2016!

De organisatie van GamePitCon is zo vriendelijk geweest om kaartjes beschikbaar te stellen voor een winactie op AVO Blog. Wat er allemaal te doen is op de eerste conventie van 2016 is te lezen in dit artikel.

gamepitcon2016-win

AVO Blog mag 3 x 2 kaartjes weggeven aan diegene die meedoen met de wedstrijd, dit zal betekenen dat er 3 winnaars zullen zijn. Wil jij zaterdag 16 januari 2016 aanwezig zijn op dit evenement, lees dan gauw even verder!

Wat moet je doen?

Like AVO Blog èn Stichting Gamepit op Facebook, deel de winactie OF volg AVO Blog én Stichting GamePit via Twitter! Extra kans maak je door een reactie achter te laten op ons blogbericht, laat bijvoorbeeld weten waarom je graag naar GamePitCon 2016 wil gaan. Maar je kunt ook deze winactie delen via de social media voor meer kans.

Meedoen kan via het Rafflecopter systeem, waardoor er straks willekeurig 3 winnaars getrokken worden die met een vriend of vriendin naar GamePitCon mogen zonder voor het kaartje te betalen!

a Rafflecopter giveaway

De winnaars worden vrijdag 8 januari bekend gemaakt!

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

4 gedachten over “Winactie: Maak kans op kaartjes voor GamePitCon 2016!

 • 31 december, 2015 om 10:06
  Permalink

  Sindsi k in Belgie woon heb ik niet echt de kans om naar een nederlandse con te gaan, maar als ik zou winnen zou ik mijn ouders kunnen overhalen om me erheen te brengen ^^’ Ik zou in een Attack on Titan cosplay gaan samen met mijn bro. c:

  Reactie
 • 31 december, 2015 om 13:21
  Permalink

  Dont mind if i try :)
  Zou leuk zijn voor mij en een vriendin die nooit echt meer de kans heeft om financiële redenen om naar een con te gaan.

  Reactie
 • 1 januari, 2016 om 00:49
  Permalink

  zou leuk zijn als ik met mijn vriend ernaartoe kan gaan sinds wij niet de rijkste zijn, plus we zijn best wel benieuwd naar gamepitcon en zouden er heel graag naartoe willen gaan!

  Reactie
 • 7 januari, 2016 om 17:58
  Permalink

  Ik ben heel erg benieuwd naar deze conventie en ben er nog niet eerder geweest met mijn vriend!

  Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?