Europese tour 2016 MERRY uitgesteld

B7KLAN heeft laten weten dat de Europese tour van MERRY die dit jaar gepland stond, eind februari en begin maart, niet doorgaat. De tourorganisatie laat weten de tour te willen verplaatsen naar een nog te bepalen periode, waarschijnlijk zal de Europese tour begin 2017 plaats gaan vinden.

merry2015

Over de reden om de tour eind februari niet van start te laten gaan is B7KLAN zeer duidelijk: De bekendmaking van de tour was kort voor de aanslagen in Parijs (13 november jl.) gedaan en kort na deze aanslagen startte de kaartverkoop. Sinds de gebeurtenissen in Parijs konden de stafleden van de tourorganisatie niet volledig concentreren op de promotie van de Europese tour, gezien zij behoorlijk aangeslagen waren door de aanslagen in de Franse hoofdstad. B7KLAN laat weten normaliter met veel energie tours te promoten, maar dit was niet het geval voor de Europese tour van MERRY.

Er is overlegd met het management van MERRY hierover en er is uiteindelijk besloten om de tour uit te stellen en te laten plaatsvinden op een moment waarbij de tourorganisatie met meer energie en meer communicatie aan de slag kunnen gaan.

Diegene die kaartjes hebben gekocht kunnen hun geld terugkrijgen. Deze worden binnen 3 weken terugbetaald op de plaatsen waar ze gekocht zijn.

B7KLAN viert dit jaar het 10-jarig bestaan van de tourorganisatie door middel van een speciale Europese tour met THE DIRTRUCKS en DIO – Distraught Overlord.

Bron: B7KLAN

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?