Onzinnige gadgets: 6mm dikke camera voor foto’s en filmpjes

Er zijn soms van die gadgets waar je je vraagtekens bij zet: waarom zou ik dat in mijn bezit willen hebben? Of juist: dit is zo onzinnig, dat ik het wil hebben! In deze categorie valt de volgende gadget: een 6 mm dikke camera waarmee je foto’s kan maken en filmen.

De kwaliteit van de beelden die geschoten kunnen worden met deze camera is niet al te best, gezien de resolutie 1.3 MP (megapixels) is. De camera heeft een LED verlichting, een aan/uit knop, mode knop, mogelijkheid voor microSD/SDHC kaart en mogelijkheid om aan te sluiten via USB.

Het leukigheidje zal hem waarschijnlijk zitten in het feit dat deze papieren digitale camera een lichtgewicht is in de hand en in de portemonnee. Voor een bedrag van 3,299円 (ongeveer € 26,00) ben je in het bezit van deze camera. Daar hoef je in ieder geval niet wakker van te liggen!

Specificaties:
Foto’s: 1280 x 1024 pixels, JPEG
Video: 720 x 480 pixels, 30 FPS, AVI (Motion JPEG)
Audio: Monaural, MP3
Opslag: MicroSD/SDHC (tot 16GB, zit er niet bij)
Grootte: 6.8 x 2.0 x 0.6 cm
Gewicht: 43 g

Bron: photoblog.hk via Bokeh by DigitalRev

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?