AVO op Tsunacon 2016

Het is inmiddels vaste prik: AVO heeft ook dit jaar een stand in de activititeitenruimte van Tsunacon 2016. Het thema is Valentijn en AVO heeft wat leuks in petto voor diegene die langskomen! Voor geinteresseerden is het ook mogelijk om naar de AVO Meeting te komen en kennis te maken met de ‘AVO crew’. Kom een praatje maken, maak een cheki met mij of meld je aan als blogger! Meer informatie in het Facebookevenement.

Tot op Tsunacon!

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Eén gedachte over “AVO op Tsunacon 2016

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?