10 dingen die je niet mag missen op We Love Japan 2016

Op zaterdag 13 februari is het tijd voor de derde editie van We Love Japan. Dit jaar heeft het als thema LOVE Before Valentine. We Love Japan is dit jaar op een andere locatie, maar nog steeds in Rotterdam. De nieuwe locatie is De Brink.

De organisatie heeft een website in de lucht gegooid met alle informatie over de activiteiten tijdens We Love Japan. Tijd voor 10 dingen op een rijtje!

welovejapan2016

 

1. Optreden van Kikuri

Kikuri is actief in de cosplay community, maar ze kan ook zingen. En dat laatste laat ze aan het publiek horen tijdens We Love Japan! Lees het interview die AVO Blog had met Kikuri om haar beter te leren kennen!

2. Kakkoii & Kawaii Competitie

Tijdens We Love Japan kun je prijzen winnen als je het meest coole kostuum of juist het meest schattige kostuum draaft. Drie juryleden zullen rondlopen tijdens het evenement en zullen uiteindelijk twee winnaars kiezen voor de Kakkoii & Kawaii competitie, dus een tip: ga goed gekleed naar We Love Japan!

3. Q&A panel Game Programmeur

Ervaren game programmeur Robert zal in deze introductie lezing vertellen over hoe het is om te werken in de Nederlandse game industrie! Er wordt onder andere behandeld welke game-opleidingen er in Nederland zijn, wat je van deze opleidingen kan verwachten, de verschillende rollen in een game team en hoe het is om uiteindelijk te werken in een gamebedrijf!

4. The Gentlemen’s League Dansou Fashion Show

Tijdens We Love Japan is het mogelijk om diverse Japanse modestijlen te bewonderen tijdens de Dansou Fashion Show, georganiseerd door The Gentlemen’s League. De dansou’s hebben elk een date met zich mee en er zal live gezongen worden!

5. Yoshi Bento Onigiri Workshop

Yoshi Bento verzorgd deels de catering tijdens We Love Japan, maar zal daarnaast ook onder andere een onigiri workshop geven. Meedoen met de workshop kost €2,50.

6. Lolita Competitie

Kom je in lolita kleding naar We Love Japan? Misschien is het leuk om je aan te melden voor de Lolita Competitie, de winnaar van deze wedstrijd wint een mooie prijs. Aanmelden kan nu alvast via moc.l1508692035iamg@1508692035netce1508692035jorpn1508692035eruut1508692035luc1508692035.

7. We Love Japan deelt uit!

De eerste 100 bezoekers aan We Love Japan ontvangt één gratis Japanse snack, namelijk de welbekende Umaibo! De snack zou nog niet te koop zijn in Nederland, dus uniek! Dus wees er op tijd bij!

8. Solo Cosplay competitie

Kom je in cosplay? Dan is het misschien leuk om mee te doen met de Solo Cosplay competitie. Er zijn twee categorieen om je voor aan te melden – dit kan nog tot 9 februari; namelijk de zelfgemaakte en de gekochte. Aanmelden kan via moc.l1508692035iamg@1508692035netce1508692035jorpn1508692035eruut1508692035luc1508692035.

9. Inloopworkshop woolfelting bij Oranda No Panda

Oranda No Panda biedt een inloopworkshop woolfelting aan tijdens We Love Japan, waar bezoekers gedurende de gehele dag in kunnen lopen en meedoen. Dus mocht je even willen relaxen, dan is dit een tip!

10. We Love Japan Dating

Elk jaar erg populair: de We Love Japan Dating, een evenement waarbij je de mogelijkheid krijgt om mensen te leren kennen of misschien wel beter te leren kennen. Vorig jaar moesten er zelfs tafels en stoelen bijgezet worden, doordat er veel deelnemers waren! Bij de aankondiging van het evenement is het mogelijk om je aan te melden bij de presentator.

We Love Japan: LOVE Before Valentine duurt van 12.00 tot 20.00 uur. De Brink is te vinden aan Dreef 71 in Rotterdam. Er is een mogelijkheid om gratis te parkeren, maar er zijn gelimiteerde plaatsen. Het advies is om met het openbaar vervoer te komen.

Kaartjes voor We Love Japan is online verkrijgbaar, maar ook te koop bij de Primera winkel. Aan de deur zijn ook nog kaartjes te koop, maar die zijn € 8,00. Online en bij de Primera kosten ze natuurlijk goedkoper, namelijk € 5,87 inclusief servicekosten.

Bron: We Love Japan

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?