Manga & Cosplay Festival Spring 2016

Manga & Cosplay conventieDit jaar pakt de Japanse tuin van Hasselt uit met een extra editie van het ondertussen hier veelbesproken Manga & Cosplay Festival. Naast hun vaste editie in de herfst organiseren ze dit jaar ook een editie in de lente!

In het weekend van 16 en 17 april 2016 zal het festival dus voor het eerst ook een lenteversie houden! Spring edition zal ook in de Japanse tuin in Hasselt zijn, maar door het andere jaargetijde zal deze er natuurlijk wel ietsje anders uitzien! Zeker een pluspunt! Weer een perfecte gelegenheid om prachtige foto’s te maken van de Cosplays op deze prachtige locatie.

Ook op deze editie zal er plaats zijn voor de gekende evenementen, zoals manga-teken, Taiko, en de nodige wedstrijden. Tijdens de voorgaande edities werden er altijd leuke groepsfoto’s genomen en is er plaats op de catwalk voor het showen van de kostuums en acts! De verkiezing van de beste cosplay en de beste enaction zal dan zeker niet ontbreken! Steevast kan je ook bring- & buystands vinden, maar ook enkele gewone verdelers.

Noteer dus zeker zaterdag 16 april 2016 en zondag 17 april 2016 in je agenda voor het eerstvolgende Manga & Cosplay Festival, dit voor het eerst in het voorjaar. Ook de data van de herfsteditie zijn al bekend, dit zal zijn in het weekend van 3 en 4 september 2016.

Je bent welkom in de Japanse Tuin in Hasselt, nog steeds de grootste in Europa. De inkom bedraagt € 5,00, voor Cosplayers (en houders van een Uitpas Hasselt) is het zelfs volledig gratis! Je kunt voor de prijs de hele tuin bezoeken aan het normale tarief en het festival bijwonen.

Bron: Japanse Tuin in Hasselt

Dj Robintje

Hallo allemaal! Dj Robintje hier, Global Moderator op avo-forum. Mijn bijdragen aan de blog zullen uit enkele totaal verschillende dingen bestaan. Van persoonlijke stukjes (beantwoorden van vragen), tot concert beschrijvingen, en nieuwtjes en ontdekkingen in de muziek/anime/drama's. Nieuwe vragen zijn zowel hier, als op het forum welkom!

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?