Winactie: Maak kans op kaartjes voor FormulaCOSPLAY Europe 2016!

– Deze winactie is voorbij!-

Op zaterdag 27 februari vindt de eerste editie van FormulaCOSPLAY Europe plaats, een conventie die zijn oorsprong heeft in Colombia (Zuid Amerika)! Er zal onder andere een kampioenschap zijn voor de Formula Cosplay Dutch Cup 2016, daarnaast zullen er allemaal Cosplay gerelateerde activiteiten zijn. Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt op hun website.

formulacosplay-winactie

Voor deze gloednieuwe conventie kun je kaartjes winnen, AVO Blog mag 3 x 2 kaartjes weggeven! Wil jij aanwezig zijn tijdens FormulaCOSPLAY Europe, lees dan gauw even verder!

Wat moet je doen?

Like AVO Blog èn FormulaCOSPLAY Europe op Facebook, deel de winactie OF volg AVO Blog en deze winactie delen via Twitter! Extra kans maak je door een reactie achter te laten op ons blogbericht, laat bijvoorbeeld weten waarom je graag naar FormulaCOSPLAY Europe wil gaan of deel de winactie via Facebook.

Meedoen kan via het Rafflecopter systeem, waardoor er straks willekeurig 3 winnaars getrokken worden die met een vriend of vriendin naar FormulaCOSPLAY Europe mogen zonder voor het kaartje te betalen!

a Rafflecopter giveaway

De winnaars worden bekend gemaakt op 23 februari 2016.

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

3 gedachten over “Winactie: Maak kans op kaartjes voor FormulaCOSPLAY Europe 2016!

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?