BABYMETAL naar FortaRock 2016

Zojuist is bekend gemaakt door metalfestival FortaRock dat de drie meiden van BABYMETAL op het festival zullen spelen in Nijmegen deze zomer.

babymetal2016

Naast dat BABYMETAL zal gaan optreden op het festival werd ook bekend gemaakt dat Amon Amarth, Tremonti, Fleshgod Apocalypse, Bombus en EVRA zijn toegevoegd aan de line-up van FortaRock 2016.

Eerder werd al aangekondigt dat BABYMETAL een wereldtour zou gaan houden, maar over de data was vrij weinig bekend. Maar nu gaan de meiden dan toch voor het eerst eens optreden op een festival in Nederland! BABYMETAL zal optreden op zondag 5 juni.

Het festival FortaRock vind plaats op zaterdag 4 juni en zondag 5 juni in het Goffertpark in Nijmegen. Een zaterdagticket kost je € 25,00 plus € 2,50 servicekosten. Een zondagticket kost € 59,00 plus € 2,50 servicekosten en een combiticket € 75 plus € 2,50 servicekosten. De kaarten zijn te bestellen via de website.

Bron: FortaRock via Roel

Chachamaru

Student op het Grafisch Lyceum. Houdt altijd wel van wat lol maken en staat open voor nieuwe uitdagingen, naast haar studie vind zij het erg leuk om te tekenen, ontwerpen, muziek te maken en houdt zich natuurlijk bezig met alles in en rond Japan. Gastblogger voor AVO blog.

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?