Winactie: Maak kans op een cadeaubon van Otaku Shoppu t.w.v. € 50,-

-Deze winactie is voorbij-

We zijn ons aan het opmaken voor de volgende conventie, namelijk FormulaCOSPLAY Europe. Een gloednieuwe conventie die gaat plaatsvinden op zaterdag 27 februari in Rotterdam. Een kaartje kost € 2,50 en is alleen aan de deur te verkrijgen.

otakushoppu-winactie2016

Bij FormulaCOSPLAY Europe heeft AVO een stand en dat is niet zo gek, want AVO is één van de sponsoren van de nieuwe conventie. De hoofdsponsor is Otaku Shoppu en sinds kort heeft deze webwinkel een eigen locatie in Rotterdam.

Sponsor zijn van een conventie is niet niks en daarom sponsort AVO een cadeautje, namelijk een cadeaubon van € 50,00 die je kunt besteden bij Otaku Shoppu!

Wat moet je doen?

Like AVO Blog èn Otaku Shoppu op Facebook en deel de winactie OF volg AVO Blog èn Otaku Shoppu en deel deze winactie  via Twitter! Extra kans maak je door een reactie achter te laten op ons blogbericht, laat bijvoorbeeld weten wat je zou willen kopen bij Otaku Shoppu of deel de winactie via Facebook.

Meedoen kan via het Rafflecopter systeem, waardoor er straks willekeurig 3 winnaars getrokken worden die met een vriend of vriendin naar FormulaCOSPLAY Europe mogen zonder voor het kaartje te betalen!

a Rafflecopter giveaway

Vergeet niet dat we ook nog een andere winactie hebben lopen waarbij je kaartjes kunt winnen voor FormulaCOSPLAY!

Winactie loopt tot en met 24 februari 2016.

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

14 gedachten over “Winactie: Maak kans op een cadeaubon van Otaku Shoppu t.w.v. € 50,-

 • 18 februari, 2016 om 21:57
  Permalink

  Zodat ik het kan besteden om mijn lieve haru te verwennen. cuz she spoils me too much

  Reactie
 • 19 februari, 2016 om 09:06
  Permalink

  Wauw wat een prachtige actie zeg! Ik maak heeeel erg graag een kansje op deze waanzinnige waardebon! Zal hiermee dolgraag mn lieve zus eens willen verrassen!
  Alle verplichte stapjes doorlopen, Groetje ilsiee & een fijn weekend

  Reactie
 • 19 februari, 2016 om 13:26
  Permalink

  Ik wil dit winnen zodat ik mezelf en mijn vrienden kan verwennen <3

  Reactie
 • 21 februari, 2016 om 22:27
  Permalink

  Leuke actie! 😄 Ik zou een Eevee knuffel en snoepjes bij Otaku Shoppu willen kopen.

  Reactie
 • 22 februari, 2016 om 16:09
  Permalink

  Erg leuke actie! Super! Als ik win heb ik nog geen idee wat ik wil kopen.. Beetje mezelf verwennen in een moeilijke periode? Of juist andere mensen verwennen! We gaan het zien ;)

  Reactie
 • 22 februari, 2016 om 16:24
  Permalink

  Nadat ik had gekletst met Otaku Shoppu op de new asion hangout raakte ik helemaal verliefd op de spulletjes die ze verkochten! Heb een leuke stempelkaart gekregen en ze waren super lief. Ik zou plushies kopen en een schattige kaarthouder die ik daar zag <33

  Reactie
 • 22 februari, 2016 om 18:37
  Permalink

  Oh~ Ik zou dit graag willen winnen! Zo veel leuke dingetjes!

  Reactie
 • 22 februari, 2016 om 23:16
  Permalink

  Ik wil heel graag winnen voor mijn broertje, elke keer loop ik samen met hem langs Otaku Shoppu en wilt hij iets kopen, maar ben ik te blut voor woorden waardoor ik elke keer een 1 jarige jochie moet teleurstellen.

  Reactie
 • 24 februari, 2016 om 13:00
  Permalink

  Super leuk assortiment! =D Weet zeker dat ik er wel iets leuks/lekkers voor mijn vriendin kan uitzoeken.

  Reactie
 • 24 februari, 2016 om 15:46
  Permalink

  Leuk voor een geschenk uit te zoeken voor mijn vrienden die verjaren dit jaar! + al die leuke spulletjes en en lekkernijen <3 Ja, ik weet zeker wat ik zou doen met die cadeaubon haha! :D

  Reactie
 • 24 februari, 2016 om 21:14
  Permalink

  I want this so bad!!! Ik loop altijd langs deze winkel sinds hij open is maar ik heb steeds geen geld. Als ik win kan ik eindelijk al mijn klasgenoten jaloers maken tijdens Japans!!

  Reactie
 • 24 februari, 2016 om 23:28
  Permalink

  Ik heb zin om naar Formula te gaan om gezellig met mn vrienden te chillen en met z’n allen de mooie cosplays te bewonderen.

  Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?