Yahoo! Japan doneert geld als jij vandaag zoekt op 3.11

Ook dit jaar kan je een bijdrage leveren door 3.11 te zoeken via Yahoo! Japan. Bij elke zoekopdracht die gemaakt zal worden vandaag op 11 maart tot 23.59 uur Japanse tijd,zal er ¥10 gedoneerd worden. Een paar seconden werk en het hoeft maar éénmalig gedaan te worden.

yahoo3112016

Het geld wat vandaag opgehaald zal worden zal worden gedoneerd aan organisaties die betrokken zijn bij de wederopbouw van de getroffen gebieden van Japan.

Op de website van Yahoo! Japan staan de diverse organisaties die het geld zullen ontvangen, waaronder de Fisherman Japan in Miyagi prefectuur, Dream Project in Iwate prefectuur en COOL AGRI in Fukushima prefectuur.

Het is ook mogelijk om direct geld te schenken aan de projecten. Meer informatie over de organisaties is te vinden op deze website. (Japans)

In 2015 werd deze actie ook gehouden en hadden 2.918.278 mensen (het aantal unieke browsers) gezocht op 3.11. Het totale bedrag dat geschonken werd aan zes organisaties was een bedrag van ¥ 29.182.780 (ongeveer € 230.565).

Bron: Yahoo! Japan

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?