Street Fashion Europe presenteert: Under the Sea

In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 mei zal Street Fashion Europe een evenement houden in Amsterdam genaamd Under the Sea. Het evenement is verdeeld in twee dagen, omdat er op beide dagen iets anders op de planning zal staan.

streetfashioneurop2016

Op zaterdag 7 mei zal het evenement worden gehouden in het Royal Tropical Institute in Amsterdam. Op deze dag zullen er verschillende gasten aanwezig zijn waaronder het bekende KERA model AKIRA en de Kawaii Ambassador Kimura U, ook beter bekend met haar merk KOKOkim. Kimura U zal ook nog een live act verzorgen tijdens Under the Sea. Ook zal de former chief editor van het magazine de Gothic Lolita Bible, Mariko Suzuki, aanwezig zijn. Ayumi Watanabe, designer van RoseMarie seoir en designer Mari Nakamura van het merk Juliette et Justine zullen van de partij zijn. Een interessant aantal gasten! Op de zaterdag zullen er onder meer verschillende stands zijn waar men kleding en accessoires kan kopen. Ook zal er een modeshow te zien zijn en zullen er foto’s worden gemaakt.

Op zondag 8 mei zal er een tea party gehouden worden in het 5* InterContinental Amstel Amsterdam gebouw in Amsterdam. Tijdens de tea party zullen er allerlei lekkere hapjes aanwezig zijn en is er tijd om gezellig bij te kletsen. Mocht je een Head Table Tea Party ticket hebben dan is er de mogelijkheid om met alle gasten samen te dineren! Tijdens het diner kan je allerlei vragen stellen, mocht je Japans nou niet zo goed zijn, geen nood, er zal ook een vertaler aanwezig zijn.

Het evenement op zaterdag 7 mei vind plaats in het Royal Tropical Institute aan de Mauritskade 64 in Amsterdam. De tea party op zondag 8 mei vind plaats in het 5* InterContinental Amstel Amsterdam aan de Professor aan Tulpplein 1 in Amsterdam.

Mensen met een normaal ticket op zaterdag zijn welkom om 11.00 uur. Mensen met een VIP ticket mogen echter al om 10.00 uur naar binnen. Het evenement zal eindigen om 17.00 uur. Een normaal ticket voor zaterdag kost €50,-. Een VIP ticket kost €70,00 en een Teaparty ticket op zondag kost €55,00. Helaas is het evenement uitverkocht, maar misschien is het mogelijk om aan een kaartje te komen via het Facebookevenement of juist aan te melden als een vrijwilliger voor het evenement.

Bron: Street Fashion Europe

Chachamaru

Student op het Grafisch Lyceum. Houdt altijd wel van wat lol maken en staat open voor nieuwe uitdagingen, naast haar studie vind zij het erg leuk om te tekenen, ontwerpen, muziek te maken en houdt zich natuurlijk bezig met alles in en rond Japan. Gastblogger voor AVO blog.

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?