B.A.G.G.E.R. organiseert lentemeet met als thema zero’s

Op zaterdag 16 april zal B.A.G.G.E.R. (Boeren Anime Gilde Groningen En Regio) een lentemeet organiseren in AC de Holm.

bagger-lentemeet2016

Tijdens de Algemene Leden Vergadering is er gekozen voor een thema, namelijk Zero’s, dit omdat B.A.G.G.E.R. dit jaar 10 jaar bestaat. Omdat B.A.G.G.E.R. in 2006 is opgericht gaat de organisatie zorgen voor een populaire anime uit dat jaar om te kijken. Ook ben je van harte welkom om in een zero’s anime cosplay te komen naar de lentemeet.

Daarnaast zal er een mogelijkheid zijn om mee te doen aan de karaoke, geregeld door Arjan Spieard, bingo door Softijshamster en kan er creatief gedaan worden in de teken- en knutselhoek. Ook is er een oldschool gamehoek met onder andere Smash Bro’s op de Wii, Kuri Kuri Mix en We love Katamari op de Playstation 2 en Pardodium op de Sega Saturn, geregeld door Elektroneko en Softijshamster.

Entree voor de lentemeet is € 5,00 en dat is alleen contant aan de deur te betalen, er is geen voorverkoop. Er is gratis frisdrank en snacks aanwezig. Laat in het Facebookevenement weten dat je gaat, zodat de organisatie weet hoeveel mensen ze mogen verwachten.

Bron: B.A.G.G.E.R.

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?