Uitgeverij Suchi organiseert Japanmiddag in Pied À Terre Travel & Map Shop

Uitgeverij Suchi organiseert op zondag 24 april een Japanmiddag in reisboekhandel Pied À Terre Travel & Map Shop in Amsterdam. De Japanmiddag is een middagvullend programma voor iedereen die graag naar Japan zou reizen en van boeken houdt.

Pied À Terre Travel & Map Shop

Er zullen lezingen gehouden worden; Leydy Lübbers, directeur TAO Japan-Reis-Specialist deelt informatie over de praktijk van 30 jaar Japan ‘Reizen & Cultuurverschillen’ en Yvonne Schoutsen deelt de magie van Shikoku Pelgrim op het eiland van de 88 temples. Daarnaast worden een aantal boeken over Japan geintroduceerd, waaronder Nachtwild van Anouk de Groot, Dominicus Japan door Marion Tijsseling, Het geluid van vallende sneeuw door Jannie Regnerus en De magie van Shikoku pelgrim op het eiland van de 88 tempels door Yvonne Schoutsen. Ook wordt de fotoserie Nachtvlucht geintroduceerd door Anoek de Groot.

All schrijfsters zijn aanwezig op deze Japanmiddag. Op deze dag krijg je de kans om in het bezit te komen van boeken over Japan en het laten signeren.

De Japanmiddag gaat van start om 14.00 uur en eindigt om 17.15 uur. Het evenement is gratis bij te wonen, maar je moet je hiervoor aanmelden. Dit kan door een e-mail te sturen naar ln.li1508811663amtoh1508811663@ihcu1508811663s1508811663; hierin geef je aan met hoeveel personen je wilt komen. Na de aanmelding krijg je een toegangsnummer die je op de dag zelf bij je moet hebben.

Bron: Uitgeverij Suchi

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?