OSAKA MONAURAIL op Europese tour in mei

De Japanse deepfunkformatie OSAKA MONAURAIL gaat in mei op Europese tour. De acht mannen hebben helaas geen Nederlandse of Belgische show op de planning staan!

osakamonaurail2016

OSAKA MONAURAIL is al verschillende jaren de top van de Japanse Deep Funk en tourde al over heel de wereld. Ze begonnen in 1992 met vooral live optredens. Pas in 2000 brachten ze hun eerste album uit. OSAKA MONAURAIL’s live reputatie is dan ook hun grootste troef en eindelijk zal ook Nederland die mogen leren kennen. Hun soulvolle grooves hebben de magische kracht om zelfs de allerstijfste harken te doen bewegen! Met zijn negenen staan ze op het podium, namelijk Ryo Nakata als zanger en toetsenist, maar ook twee trompetisten Kentaro Yamagata en Taihei Awaji, tenor saxophonist Shimon Mukai, twee gitaristen Dan Hayami en Yuichi Ikeda, bassist Tsuyoshi Ouchi en drummer Soki Kimura!

Die samenstelling zorgt ervoor dat ze bijzondere muziek kunnen brengen. Denk aan James Brown en George Clinton, maar dan op zijn Japans.

Laatste keer dat OSAKA MONAURAIL in Europa was, was in 2013.

Bron: OSAKA MONAURAIL

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?