Vierde editie Japan Market in Lloyd Hotel

Omdat de vorige edities een groot succes waren en ruim 2800 bezoekers hier op af kwamen is het nu tijd voor alweer een vierde editie van de Japan Market in Amsterdam. Nog altijd wordt het evenement georganiseerd door Japan Cultural Exchange.

japanmarket2016

Tijdens het evenement zullen er kraampjes aanwezig zijn die van alles met Japan te maken hebben. Zo zal je er Japanse kunst en handwerk vinden maar ook overheerlijke gerechten en snacks. Er zal ook nog een workshop worden gegeven waar je kan leren hoe het speciale Japanse papier genaamd Washi wordt gemaakt. Deelname aan de workshop kost wel wat, maar hierbij zitten alle materialen en de kosten voor het gereedschap inbegrepen. Washi werd vroeger vaak gebruikt voor de traditionele kunstwerken en is nu nog steeds vrij populair onder de kunstenaars.

De locatie is nog altijd hetzelfde, namelijk het Lloyd Hotel & Cultureel Ambassade aan de Oostelijke Handelskade 34 in Amsterdam. Het evenement vindt plaats op zondag 26 juni 2016 van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Japan Cultural Exchange is nog op zoek naar standhouders, meer informatie kun je vinden op de website van Japan Cultural Exchange.

Bron: Japan Cultural Exchange

Chachamaru

Student op het Grafisch Lyceum. Houdt altijd wel van wat lol maken en staat open voor nieuwe uitdagingen, naast haar studie vind zij het erg leuk om te tekenen, ontwerpen, muziek te maken en houdt zich natuurlijk bezig met alles in en rond Japan. Gastblogger voor AVO blog.

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?