LOUDNESS viert 35ste verjaardag met festival- en clubtour in Europa

LOUDNESS viert dit jaar hun 35ste verjaardag en dat doen ze in stijl. Ze zullen op een aantal grote festivals in Europa spelen voor de eerste keer.

De heavy metalband liet eind 2015 al weten naar een aantal festivals te gaan, waaronder Graspop Metal Meeting. Vandaag liet de band weten naar festivals Hellfest, Wacken en Sweden Rock te gaan, maar ook een aantal shows in Duitsland te hebben, met als laatste datum op de lijst een Nederlandse show.

loudness-summer2016

Op donderdag 16 juni treden de mannen op in Gebr. de Nobel in Leiden. Kaartjes voor de show zijn €28,10. De deuren openen om 19.30 en sluiten om 20.00 uur. Het einde van de avond staat op 00.00 uur. Gebr de Nobel is te vinden aan de Marktsteeg 8 in Leiden. Op Graspop Metal Meeting zal de band optreden op vrijdag 17 juni, de tijd gaat nog bekend gemaakt worden. Naar alle waarschijnlijkheid maakt de organisatie dit bekend in juni.

Volgens de tourorganisatie REDLIONMUSIC zullen er speciale gasten meetouren voor de clubshows, namelijk de Luxemburgse rockband My Own Ghost en Duitse rock/metal band Grey Attack.

De heavy metal band speelt voor het eerst op Sweden Rock Festival, Graspop Metal Meeting, Hellfest Open Air Festival en Wacken Open Air. Op bijvoorbeeld Graspop Metal Meeting hebben nog niet veel Japanse bands mogen optreden, dus voor het publiek hopelijk een aangename kennismaking met metal uit het Land van de Rijzende Zon. Tickets voor de vrijdag, maar ook het gehele weekend is online te koop. In 2015 was de band ook al in Europa te vinden, toen trad de band op in juli in Bergen op Zoom.

Bron: LOUDNESS

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?